Вы реально считаете, что родили за 20 мин, потому что "все знали"?
Ні, я не вважаю що народила швидко тому що "все знала" від А до Я, але вже не було того страху, що вперше, був якийсь спокій і впевненість в своїх силах, настроєна була рішуче, чого не скажеш про перші роди, як не як, а знання приходять з досвідом. Можна виходити на всі лекції, а як прийде час не знати куди бігти, що робити і як дихати, в голові каша, а серце вилітає з грудей (я не кажу про всіх, але в такій ситуації це трапляється дуже часто). А можна один раз народити і зрозуміти, що це насправді таке. Обох народжувала з одним лікарем і його висновок, порівняно з першими (де я була чайником ще тим і злила персонал), на других була слухняна, швидко реагувала на прохання.
А от від деяких фільмів, які показували в ЖК, у мене просто мурашки лазили по спині, псувався настрій і ставало дуже сумно...
Та я ні в якому випадку не міряю всіх під одну мірку, ми всі індивідуальні, дуже різні. Наприклад, для мене такі лекції є просто місце де можна цікаво та корисно провести час, завести нові знайомства, і врешті просто швидше пройде час. Але це тільки моя особиста думка і я не стверджую, що вона є правильною.